Bliv en del af noget større

Som rådgiver kan jeg hjælpe din virksomhed med strategi, salg og markedsføring. Via Future Management får man desuden adgang til et omfattende netværk af specialister indenfor andre fag.

I årenes løb har jeg i mit professionelle virke mødt fantastisk mange dygtige mennesker. De bekendtskaber og det netværk gør jeg i dag flittigt brug af som selvstændigt erhvervsdrivende og virksomhedskonsulent.

 

Den gode nyhed er, at netværket også kan komme dig og din virksomhed til gode.

 

Det betyder i praksis, at hvis vores analysearbejde i din virksomhed fører til den konklusion, at det vil give god mening også at gå i dialog med en anden fagperson eller specialist, så vil du sjældent stå tomhændet hos mig.

 

Jeg kan som regel hjælpe dig i kontakt med dygtige folk, som har dokumenteret resultater indenfor det specifikke felt. Personer, som jeg kan stå inde for både menneskeligt og fagligt.

 

Konsulentbranchens Lille Claus

Og ja, der findes store konsulenthuse, hvor snart sagt alle tænkelige fagpersoner er samlet under ét tag. De kan bestemt være den rette løsning i nogle sammenhænge. Ulempen kan være, at i store konsulenthuse er du ikke altid selv herre over, hvilke specialister, der bliver tilknyttet din opgave.

 

Hvis du hellere vil samarbejde med os, der bedst kan beskrives som konsulentbranchens svar på Lille Claus, så har du fuld kontrol. Hvis du interesserer dig for at holde skik på udgifterne, så kører vi nok også lidt længere på literen. Og så er hos mig og mine samarbejdspartnere garanteret fokus på eksekvering og at vi holder fast i jer, indtil I er i mål.

 

Selvstændighed i blodet

Som virksomhedsejer vil du muligvis endda finde det attraktivt at arbejde sammen med konsulenter, der ikke er lønmodtagere i et konsulentfirma, men lige som dig er selvstændigt erhvervsdrivende. Som har drivkraften fra iværksætteri i sig og selv har startet en virksomhed op fra bunden.

NOTHING FOUND!

Log in with your credentials

Forgot your details?