Privatlivspolitik

Destination

Hjem » Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Når du afgiver dit samtykke, accepterer du, at Future Management ApS (herefter ”Future Management”), Hyacintvej 2, 3400 Hillerød, CVR-nummer: 39 76 83 99, e-mail: [email protected], telefon: (+45) 31 66 80 60 er dataansvarlig for de personoplysninger, som vi indsamler og bevarer om dig i vores datasystem. Dit samtykke er nødvendigt for at du kan gøre brug af vores produkter og serviceydelser, hvortil det er påkrævet, at Future Management registrerer og behandler personoplysninger om dig.

Foretages der ændringer i Future Managements Persondatapolitik, vil dette blive offentliggjort på www.futuremanagement.dk samt sendt til dig via den kommunikationsmetode du har oplyst til os, vi må kontakte dig på.

Hvilke personoplysninger behandler Future Management?
Future Management indsamler og behandler kun de personoplysninger, som du afgiver i forbindelse med købet af et af vores produkter eller serviceydelser. Den type personoplysninger, du kan have afgivet til os, kan være dit fulde navn, firmanavn, firma telefonnummer, firma e-mail og firmaadresse. Future Management indsamler eller deler ikke personoplysninger om dig til og fra 3. mand.

Hvis Future Management bliver opmærksom på, at der er åbenlyse fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig – f.eks. forkert telefonnummer eller forkertstavet efternavn – vil vi rette oplysningerne.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?
Future Management indsamler og behandler kun de personoplysninger, som vi finder nødvendige for at kunne holde kontakten vedlige med dig via salg af vores produkter og serviceydelser.

Dine personoplysninger bruges derudover til efterfølgende at kunne administrere og vedligeholde din profil hos Future Management samt tilbyde dig information om relevante produkter og serviceydelser, når du har givet samtykke til, at vi i forbindelse med et salg giver dig denne information. Future Management anvender ikke dine personoplysninger til andre formål.

Hvem modtager dine personoplysninger?
Future Management videregiver ikke dine personoplysninger til andre virksomheder.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Personoplysninger lagres på servere hos vores hostingudbyder, der fungerer som vores databehandler – nærmere bestemt hos Siteground, Spain S.L., CIF: B-87194171, VAT: ESB87194171, Calle Prim 19, 28004 Madrid, Spain. Derudover har vi dine personoplysninger i vores CRM-system, webCRM (Lyngbyvej 2, 2100 København Ø, tlf. +4570 220 690, cvr. 2518 9558) samt i vores bogføringssystem, Dinero Regnskab ApS (Industriens Hus, Vesterbrogade 1L, 6. sal, 1620 København V, tlf. +45, cvr. 3473 1543).

Future Management lagrer kun personoplysninger om dig, så længe det findes nødvendigt i forhold til det oplyste formål. Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende og efterhånden, som de formål, hvortil de blev indsamlet, afsluttes. Future Management opbevarer dine personoplysninger i højst 5 år, efter du sidst har købt et af vores produkter eller serviceydelser via din profil hos Future Management. Finder Future Management det nødvendigt at fortsætte opbevaring af dine personoplysninger efter udløbet af de 5 år, vil dette kun ske på baggrund af et fornyet samtykke.

Hvordan beskytter vi personoplysningerne?
Future Management sikrer at træffe de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes. Samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. Future Management opbevarer personoplysninger på vores egen eller vores hostingudbyders sikre serverer.

Adgang til personoplysninger
Du kan til enhver tid få indsigt i de personoplysninger, som Future Management har registreret om dig ved at kontakte os. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på [email protected] Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være. Future Management kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostninger forbundet med anmodningen. Yderligere kan du til enhver tid få urigtige oplysninger om dig rettet eller slettet.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Cookies
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Yderligere information
Har du spørgsmål eller kommentarer til Future Managements Persondatapolitik eller til, hvordan Future Management indsamler og behandler dine personoplysninger, kan du rette skriftlig henvendelse til [email protected].

Log in with your credentials

Forgot your details?