Sæt dit drømmehold

Især for små og mellemstore virksomheder kan et advisory board være et stærkt supplement eller alternativ til en bestyrelse.

En bestyrelse har juridisk ansvar i form af tilsyns- og handlepligt i forhold til den daglige ledelse i en virksomhed. Givet deres opdrag og ansvar har bestyrelser af natur fokus på kontrol.

 

Hvis du som virksomhedsejer gerne vil udvikle din virksomhed, synes jeg, du skal overveje, om advisory board kunne være den rette løsning.

 

En god sparringspartner

Et advisory board har ikke juridisk ansvar overfor virksomhed eller myndigheder.

 

Derfor kan et advisory board fokusere al sin kraft på analyse af virksomhedens svagheder og på udvikling af forretning og strategi… eksempelvis indenfor salg, markedsføring eller kommunikation.

 

Luk problemerne ind

Et advisory board består typisk af 2-5 fagpersoner med ekspertise og erfaring indenfor bestemte områder, der matcher de udfordringer, som virksomheden ønsker løst. 5-6 møder om året er normalt.

 

Typisk vil fagpersonerne sidde i andre virksomheder eller organisationer og til daglig arbejde med det felt, du som virksomhedsejer ønsker, at dit advisory board skal arbejde med.

 

Godt begyndt er halvt fuldendt

Hvis din virksomhed ønsker at oprette et advisory board, træder jeg gerne gerne ind i advisory board med min ekspertise indenfor strategi, salg og markedsføring.

 

Jeg kan også være jeres rådgiver i den tidlige fase, hvor mandatet for advisory board skal fastlægges og det rette persongalleri skal bringes i spil.

 

Som i mange andre af livets forhold er god forberedelse altafgørende. Chancen for et succesfuldt resultat af advisory board er væsentligt større, hvis forarbejdet er gjort godt, mandatet er slebet knivskarpt og medlemmerne er håndplukket til opgaven.

 

Der findes professionelle facilitatorer, som kan varetage den ret store opgave det er, at forberede og gennemføre processen med advisory board.

Log in with your credentials

Forgot your details?