Foredrag

Digitalisering skaber disruption

Vores teknologi bliver i stand til at håndtere stadig større og mere komplekse opgaver i højere og højere hastighed med færre menneskehjerner og hænder involveret.

Det giver en masse udfordringer til eksisterende virksomheder, der skal omstille sig og forflytte eller sige farvel til ansatte,  der ikke længere er behov for.

Det store spørgsmål er, hvad store virksomheder gør, når konkurrencen ikke længere kommer fra de andre store virksomheder, men fra en håndfuld mennesker i en garage, der kan håndtere store mængder data og levere bedre service, med næsten ingen ansatte.

Samtidig påvirkes konkurrencen  af kundernes ændrede købsadfærd og den stigende internethandel i, og uden for landets grænser.

Få information og inspiration til, hvordan du kan komme på forkant med den digitale udvikling i din virksomhed.

Digital Marketingstrategi

Hvorfor er det nødvendigt at have en digital marketingstrategi i stedet for blot at have en website og virksomhedsprofil på de sociale medier?

Hvilken værdi kan den tilføre virksomheden? Hvordan kommer man igang med at skabe en strategi og hvem skal involveres i den?

Hvad er content- og videomarketing og hvad er effekten? Hvor kan jeg med fordel bruge video i mit salg og markedsføring?

Få indblik i, hvordan du kan kan markedsføre dig intelligent uden store markedsføringsbudgetter.

Social Selling på LinkedIn

Hvad er forskellen  på klassisk salg og moderne salg (Social Selling), og er det overhovedet relevant for din virksomhed og din branche?

Hvordan arbejder du med relationsbaseret salg på LinkedIn?

Få indblik i, hvordan LinkedIn kan anvendes strategisk og skabe værdi i virksomheden. “Sådan skaber du relationer og sælger til moderne kunder”

Læs mere her

 

Alle foredrag bliver tilpasset, så de rammer dit publikum og dit arrangement.

Log in with your credentials

Forgot your details?