Om mig

Future Management

Min passion er at rådgive organisationer til at vækste, positionere og differentiere sig i et marked med konkurrence.

Jeg lever af- og ånder for det, at flytte organisationers mindset, påvirke menneskers adfærd og udnytte de potentialer, der ligger i, at arbejde struktureret med salg- og digital markedsføring.

Som person brænder jeg for at formidle og implementere vækststrategier i organisationer indenfor det klassiske og moderne salg, med et klart link til salgsudvikling, digital marketing og kundeservice via foredrag, virksomhedsrettede workshops, og kurser.

Jeg arbejder for dig og din organisation

og er den ressource som hjælper jer med at udvikle og implementere strategier, så der er løbende overensstemmelse med jeres kommunikations- og salgskultur, og det I siger og det I gør.

Med mere end 30 års erhvervserfaring og med stor ekspertise inden for virksomheds- og kommunikationstrategier, salg, markedsføring, kundeservice, ledelse. Vi ved hvad der skal til, for at udvikle jeres virksomhedsidentitet og vækst.

Future Management arbejder tæt sammen med eksperter, der med deres fagområde understøtter mit arbejde, til gavn for jer og jeres organsation.

Har I spørgsmål eller på anden måde ønsker dialog, så er I meget velkommen til at kontakte mig.

Kontaktoplysninger:
mail: [email protected]
mobil: +45 3166 8060

Log in with your credentials

Forgot your details?